içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

32 Yıl sonra Hasret Giderdiler

Amasya Merzifon İmam Hatip Lisesi 1989 mezunları tam 32 yıl sonra bir araya geldiler. 32 yıl sonra gerçekleşen dostluk ve vefa buluşmasında bir araya gelen Merzifon İmam Hatip Mezunları 32 yıllık hasreti giderdiler.

32 Yıl sonra Hasret Giderdiler
Haberi Sesli Dinle

32 Yıl Sonra Buluştular

Amasya Merzifon İmam Hatip Lisesi 1989 mezunları tam 32 yıl sonra bir araya geldiler. 32 yıl sonra gerçekleşen dostluk ve vefa buluşmasında bir araya gelen Merzifon İmam Hatip Mezunları 32 yıllık hasreti giderdiler.

32 yıldır birbirlerini göremeyen 89 mezunları sosyal medya ortamlarında buldukları mezun arkadaşları ile bir whatsapp grubu oluşturdular. Uzun yıllar geçmesi nedeniyle mezun arkadaşlarının çoğunun izin kaybeden 89 mezunları sınıf arkadaşlarının bir kısmına ulaşsalar da buluşma ve bir araya gelme hedefinden vazgeçmediler.  

Okulların en önemli özelliklerinden birisi de mezunlarıyla iletişim ve etkileşim halinde bulunmak olduğuna dikkat çeken 89 mezunları bir araya gelmekten dolayı mutluluklarını dile getirdiler. Aidiyet duygusunu unutmayan mezunlar 32 yıl sonra da olsa bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayarak okul yıllarını ve hatıralarını yad ettiler.

Merzifon İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra bir kısmı çeşitli üniversiteler de okuyan bir kısmı ise hemen göreve başlayan sınıf arkadaşları; geçmişte bugünkü gibi sosyal medya ve diğer iletişim olanaklarına sahip olunmadığı için uzun yıllar birbirleri ile olan iletişim kopukluğu nedeniyle görüşemediler. Bir araya gelemediler.

Sosyal medyanın da yardımıyla aradıkları sınıf arkadaşlarının bir kısmına ulaşan mezunlar 32 yıl sonra bir ilki gerçekleştirerek kısıtlı sayıda da olsa sınıf arkadaşlarıyla bir araya gelerek hasret giderdiler.

Birincisi gerçekleşen organizasyon sonrası Merzifon İHL 89 mezunları önümüzdeki yıl da aynı şekilde buluşma kararı alarak bu buluşmaları geleneksel hale getirmek istediklerini açıkladılar.

Amasya Merzifon İmam Hatip Lisesi 89 mezunları; “Eski günlerimizi anacağımız ve yıllardır görmediğimiz sınıf arkadaşı dostlarımızla bir arada olduğumuz keyifli bir gün geçirmenin güzelliğini yaşadık. Bir sonraki buluşmaya daha çok sınıf arkadaşımıza ulaşarak daha büyük bir organizasyonla bir araya gelmeyi ümit ediyoruz” temennisiyle vedalaştılar.

Güçlü altyapısı ve güçlü insan kaynağına sahip olan Amasya Merzifon İHL verdiği binlerce öğrenci ve birçok alanda mezunlarıyla başarı hikayeleri yazan mesleki yaşamlarında önemli pozisyonlar ve görevler üstlenmesini sağlayan eğitim hayatında önemli bir yere sahip okullar arasında yer alıyor.

Tarih: 28-07-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum