içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AK Parti'den, Büyükşehir’e Su Tepkisi!

İzmir’de bazı ilçelerde yaşanan şebeke suyu ile ilgili tat ve koku sorunu, sonrasında ise tonlarca suyun sokaklara boşaltılması ile ilgili AK Parti’den tepki geldi.

AK Parti'den, Büyükşehir’e Su Tepkisi!
Haberi Sesli Dinle

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’den, Büyükşehir’e su tepkisi!!

"CHP’li Büyükşehir Belediyesi; İzmir’i tümüyle hiçe sayacak boyutta bir duyarsızlık içinde!’’

"Bu şehrin insanları; insan sağlığı bu kadar mı değersiz?’’

İzmir’de bazı ilçelerde yaşanan şebeke suyu ile ilgili tat ve koku sorunu, sonrasında ise tonlarca suyun sokaklara boşaltılması ile ilgili AK Parti’den tepki geldi.

İzmirlilerin büyük sıkıntı yaşadığı ve isyan ettiği su konusu ile ilgili AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’CHP’li Büyükşehir Belediyesi; İzmir’i tümüyle hiçe sayacak boyutta bir duyarsızlık içinde! On binlerce insan gün boyu can havli içinde, ‘Sularımız kokuyor!’ isyanındayken; sosyal medyada infial yaşanırken; İZSU sadece bir cümlelik açıklamayla durumu geçiştiriyor! Şikâyetleri yerinde inceleyen yok! Cadde ve sokaklara akıtılan tonlarca suyun hesabını veren yok! Halkın karşısına çıkıp tatmin eden bir açıklama yapan hiç yok! Bu şehrin insanları; insan sağlığı bu kadar mı değersiz? Kabus gibi… Ve gerçekten sözün bittiği noktadayız’’ dedi.

Özgür Hızal: kötü koku içme sularımıza da bulaştı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ‘’İzmir'de yıllardır kötü kokudan şikayetçiydik. Maalesef bugün o kötü koku içme sularımıza da bulaştı. İzmir, insan onuruna yaraşır bir yaşamı hak ediyor!’’ dedi.

İsmail Çiftçioğlu: Bu Ne Bitmez Beceriksizlik 

AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftcioğlu ise, Gaziemir bölgesinde başlayan ve devam eden içme suyunun kokması ile ilgili Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirerek, "Kirlilik ve koku şikayetlerinin ardından birçok bölgede sular kesildi. Hani İZSU'nun altyapısı yenilenmişti? Bu ne bitmez beceriksizlik!" dedi. 

İzmir'de başta Gaziemir olmak üzere Karabağlar ve Menderes ilçelerinde, içme suyunda yaşanan koku sorununa AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftcioğlu'dan tepki geldi. Çiftçioğlu, " İzmir'de trafik felç, körfez kokuyor; bunlar yetmezmiş gibi evlerdeki musluklardan akan su da kokmaya başladı. Gaziemir, Menderes, Karabağlar'da kirlilik ve koku şikayetlerinin ardından birçok bölgede sular kesildi. Hani İZSU'nun altyapısı yenilenmişti? Bu ne bitmez beceriksizlik!" dedi.

Tarih: 21-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum