içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kara propaganda odakları cevaplarını almışlardır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul seçimlerine ilişkin, “Yurtdışında Cumhurbaşkanımıza karşı seçimlerin yenilenmesiyle ilgili kara propaganda başlatılmıştı. Kara propaganda odakları, Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu tavırdan cevaplarını almışlardır” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kara propaganda odakları cevaplarını almışlardır
Haberi Sesli Dinle

Çelik, AK Parti MYK devam ederken basın toplantısı düzenledi. İstanbul Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eden Çelik, şunları söyledi:

SAYGIYLA KARŞILIYORUZ: Hiçbir vatandaşın oyu heba olmamıştır. Başından beri sürece gösterdiğimiz saygıyı sonuca da göstereceğimizi söyledik ve aynı şekilde oldu. Gerek genel başkanımızın Cumhurbaşkanımızın, gerek İstanbul’daki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın açıklamaları demokrasimize vurgu yapan, vatandaşımızın iradesini saygı ile karşılayan çerçevede olmuştur. Arzumuz hiçbir oyun heba olmaması, temiz bir seçim sonucunun ortaya çıkmasıydı. Milli irade berrak bir şekilde tecelli etmiştir. Sonucu saygıyla karşılıyoruz. Bu demokrat olmanın gereğidir.

MESAJ ELE ALINACAK: Milletin verdiği mesaj partimiz tarafından tüm yönleriyle ele alınacak, seçim sonuçları bu MYK’dan başlayarak kapsamlı bir şekilde önümüzdeki günlerde değerlendirmeye devam edilecektir. Müthiş bir siyasi katılımla bu seçimlerin gerçekleşmiş olması son derece takdire şayandır. Yurtdışında Cumhurbaşkanımıza karşı seçimlerin yenilenmesiyle ilgili kara propaganda başlatılmıştı. Kara propaganda odakları, Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu tavırdan cevaplarını almışlardır.

REVİZE EDECEĞİZ: Vatandaşlarımızın politikalarımız konusunda o süreçte beğendiği, beğenmediği hususlar nedir. Sonuç itibarıyla ilçe belediyelerinde, büyükşehir belediyesinde başarı elde edilirken bu büyükşehir belediye başkanlığına yansımamıştır. Konuyla ilgili çalışmalar başlamıştır. Bu tabii ki milletimiz, vatandaşımız, İstanbullu’nun tercihidir. Biz bu tercihin tekrar bize dönmesi için neler yapmamız gerektiği noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşımızın beğendiği konuları daha güçlendireceğiz, beğenmediklerini revize edeceğiz.

TERÖRE TAVRIMIZ NET: (Öcalan’ın mektubu) Bahsettiğiniz kişi başvurmuş, başvurusu kabul görmüş. Burada bu başvuru normal kanuni mekanizmalar içerisinde gerçekleştirilmiş. Daha sonra da terörist başı tarafından bu mesaj bu şahsa verilmiş, bir şekilde ortaya çıkmış. Burada seçime yönelik olarak biz bunu organize ettik, medet umduk gibisinden yaklaşımlar oldu. Burada herhangi bir şekilde istismar konusu olsa o zaman o gece, bu tartışma taze iken Cumhurbaşkanımızın ne dediğini hatırlayalım. ‘Terörist başıyla diğerleri arasındaki kirli ilişkiyi gösteren bir tablo’ dedi. Biz teröre karşı tutumu net olan siyasi kadroyuz. Bu görüşmeyi sanki biz buradan bir siyasi rant elde etmek istiyoruz gibi sunanlar, ne hikmetse gerek Kandil’den gerek çeşitli yerlerden kendi siyasi süreçlerine yönelik destekler gelirken sessiz kalıyorlardı. Birileri sürekli onları desteklemekten bahsediyor onlar sürekli sessiz kalıyorlar.

Tarih: 27-06-2019

FACEBOOK YORUM
Yorum