içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Alanında Tek Olan Teknolojilerle Verimli Üretim ve Temiz Gıda!

Mekanik ve elektronik çözümler alanında dünyanın önde gelen tahrik teknolojisi üreticilerinden NORD DRIVESYSTEMS; üstün kalite ve yüksek verimlilik anlayışıyla ürettiği nsd tupH teknolojisi, redüktör, motor ve frekans inverterinden oluşan tam uyumlu tahrik sistemleri ile üretimde verimliliği üst düzeye çıkarıyor.

Alanında Tek Olan Teknolojilerle Verimli Üretim ve Temiz Gıda!
Haberi Sesli Dinle

NORD DRIVESYSTEMS; alanında tek olan nsd tupH teknolojisi, IE5+ senkron motorları, NORDBLOC.1 helisel redüktörleri ve daha birçok tahrik teknolojileri ile gıda sektöründe rakiplerinin önüne geçmek isteyen üreticilerin tercihi oluyor.

Mekanik ve elektronik çözümler alanında dünyanın önde gelen tahrik teknolojisi üreticilerinden NORD DRIVESYSTEMS; üstün kalite ve yüksek verimlilik anlayışıyla ürettiği nsd tupH teknolojisi, redüktör, motor ve frekans inverterinden oluşan tam uyumlu tahrik sistemleri ile üretimde verimliliği üst düzeye çıkarıyor.

Çözüm ortaklarının ve sektörlerin ihtiyaçlarını baz alarak hazırladığı ürün ve akıllı tahrik çözümleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarını önceden tespit eden NORD DRIVESYSTEMS, sektörlerin getirebileceği zorluklar karşısında çözüm ortaklarının her zaman rakiplerinin bir adım önünde olmasını sağlıyor.

HİJYEN STANDARTLARINI YAKALAMAK

İSTEYENLERE ÖZEL TASARIMLAR!

Yiyecek ve içecek üreticilerinin, sektörün en önemli noktalarından olan “verimlilik” ve “hijyen” standartlarını yakalayabilmeleri için NORD; nsd tupH teknolojisi, IE5+ senkron motorları, NORDBLOC.1 helisel redüktörleri ve daha birçok çözüm üretiyor.

 

GELİŞTİRDİĞİ nsd tupH TEKNOLOJİSİ İLE ALANINDA TEK!

NORD mühendisleri; gıda üreticilerinin hijyen standartlarını yakalamak için kullandığı sert kimyasal temizlik işlemleri ve zorlu çevre şartlarına karşı alanında tek olan nsd tupH teknolojisini üretti.

Nsd tupH ile işlenen alüminyum tahrik üniteleri, paslanmaz çeliğe benzeyen, ancak daha hafif ve daha ucuz olan korozyon direncine sahiptir. Boya veya kaplamalardan farklı olarak koruyucu tabaka dökülmez. Düzgün yüzeyler sayesinde, sürücüler son derece hızlı ve kolay bir şekilde temizlenebilir. Aşırı kullanım şartları, aşındırıcı ortamlar veya sert iklimin olduğu yerlerde, nsd tupH sistemleri paslanmaz çeliğe karşı sağlam ve dayanıklı bir alternatiftir.

Yapılan testler sonucunda nsd tupH yüzeyli motorlu redüktörlerin yüzeyinde 1000 saatlik tuz püskürtmenin sonucunda bile korozyon görülmedi.

nsd tupH’ın avantajlarından bazıları:

  • Korozyona dayanıklıdır ve temas korozyonunu önler

  • FDA Madde 21 CFR 175.300 şartlarına uygundur

  • Yüzeyler kolay temizlenir, soyulma olmaz

  • Asit ve alkali maddelere (tüm PH aralığı) dayanıklı

  • Zarar gördüğünde bile korozyon gövde içine işlemez

  • Paslanmaz çeliğe ekonomik alternatif ve daha hafif

 

 

Zorlu çalışma ortamları:

  • Kimyasal temizliği (Bütün PH aralığında yıkanabilir)

  • Yüksek ortam nemi, açık deniz ve kıyı alanları

  • Yiyecek ve içecek endüstrisi

  • Araba yıkama ekipmanı

  • Mandıralar

  • Eczacılık sektörü

  • Su ve kanalizasyon tesisleri

 

Gıda sektörünün önceliklerinin bilincinde olan NORD DRIVESYSTEMS, özel yüzey işlemi ve yıkanabilir helisel redüktör serisi gibi ürünleri ile makine üreticileri ve kullanıcılar için teknik olduğu kadar ekonomik ve hijyenik çözümler sunuyor.

Tarih: 17-12-2019

FACEBOOK YORUM
Yorum