içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Avrupa Çevir Kazı Yanmasın!

Her hangi bur kurum kurulurken mutlaka devletin manafetini gözetiyor hele bu Uluslar arası bir kurum ise elbette her devlete eşit şekilde davranmak zorunda. Ama nedense bunu pek BMT-den, MİNSK-den AB-den göremiyoruz. Şöyel ki, BMT ve AB MİNSK bütün kuralları nedense hep islam ülkelerine uyguluyor.

Avrupa Çevir Kazı Yanmasın!
Haberi Sesli Dinle

Gülnar Azeri

Her hangi bur kurum kurulurken mutlaka devletin manafetini gözetiyor hele bu Uluslar arası bir kurum ise elbette her devlete eşit şekilde davranmak zorunda. Ama nedense bunu pek BMT-den, MİNSK-den AB-den göremiyoruz. Şöyle ki, BMT ve AB MİNSK bütün kuralları nedense hep islam ülkelerine uyguluyor. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Her şeyi anlamak için yakın zamanlarda ki olaylara şöylece bir dikkat etmek yeterli. MİNSK kurumu yalnızca Ermenistan'ı destekliyor Azerbaycan'ın haklarını yiyip oyalıyor. BMT hep hedefe islam ülkelerini koyuyor. AB ne sırsa bütün kötü kuralları Tükiye'ye uyguluyor.  

 

Şimid neden bu kanaate geldiğimi izah edeyim. Hatırlanacağı üzere Rusyanın bir muhalif lideri V.Putin ve ona yakın devlet adamları tarafından zehirlendi. Bunun kasten zehirlendiğini Rusya kabul etmedi ama Almanya bunu isbat etti Putinden de açıklama istedi. Hatta ambargo bile uygulnaması gündeme geldi. Peki daha 1990'lardan bu yana Kafkasyada Azerbaycan yağma ediliyor yavaş yavaş tüketelip yok edilmeye çalışılıyorken neden buna kayıtsız kalınıyordu? Hemde yıllarca, bu tarihe kadar Türkiyenin başına PKK'yı musallat ediyorlar. Hemen hemen her gün kardeş ülkede bir karakol istilaya uğuruyor kaç tane şehit haberi yürek dağlıyor. Neden AB PKK'ya sesiz kalıyor. Ona bir şey yapmıyor? Bir şey yapmak bir yana dursun neredeyse ABD, Fransa ve başka devletler eliyle onları silahlandırıyor? Şimid de şu Yunanistan belası çıktı.

 

Haklı olarak bu yapılanlara Azerbaycan-Türkiye karşı çıkıp itiraz edince hemen bir Azerbyacan'ı Türkiyeyi destekliyoruz diye nutuklar çekiyorlar. Güzel bi ata sözü vardır; Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. Şimdi ey hiç bir işe yaramayan Hristiyan kurumları neden iki başlı oynuyorsunuz? Dürüstce bizim düşmanımız olduğunuzu söyleyin olsun bitsin. Zaten biz sizlerin ne mal oldugunuzu biliyoruz. Sizde haklısınız Türkiye gibi güçlü bir devleti Azerbaycan gibi Kafkas da esas söz sahibi bir devleti kaybetmek istemiyorsunuz. Tamam da böyle yapınca daha çok kendinize zarar veriyorsunuz. Biz Türkler zaten tek bayrak altında Allahın izni ile birleşecegiz. İnşallah yakın zamanda Turan kurulacak.O zamana kadar ey Avrupa oturun aklı başında düşünün yaptığınız hatalara bakın.Türklere müslümanlara yapılan yanlışları durdurmaya çalışın. İkili oynuyorsun dikkat et sonunu getiriyorsun ey Avrupa!.

Tarih: 12-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum