içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

'Aydın Trafo'dan emekçilerine teşekkür

Aydın Trafo A.Ş., şirket çalışanlarının motivasyonunu geliştirme ve başarıya teşvik doğrultusunda takdir sistemi uygulamasını sürdürdü.

'Aydın Trafo'dan emekçilerine teşekkür
Haberi Sesli Dinle

“Aydın Trafo”dan emekçilerine teşekkür

“Ben değil, Biz varız”

Aydın Trafo A.Ş., şirket çalışanlarının motivasyonunu geliştirme ve başarıya teşvik doğrultusunda takdir sistemi uygulamasını sürdürdü. Aydın Trafo Makine ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özen Tüjümet, 60 yılı aşkın başarı ve memnuniyet dolu hikayelerinde önemli bir yer tutan, şirket ürünlerinin yapımı, montajı ve satışında emeği geçen eski ve yeni çalışanlarıyla Çiçekliköy Badem Restoran’da bir araya geldi.

1960 yılında kaynak makinasıyla başlayan imalat serüveninde ilklere imza atarak, kompresör üretiminde yurdumuzun lider kuruluşlarından biri olan Aydın Trafo A.Ş.’nin “Ben değil, biz varız” sloganıyla 36 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Özen Tüjümet, “Bugün geldiğimiz başarılı noktada çalışanlarımızla başarıyı yakaladık. Biz dünümüzü, bugünümüzü özveri ile çalışan personelimize borçluyuz.Vefanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Hepsi ayrı bir değer olan arkadaşlarımızla yarınlarda aynı başarıyı zirveye taşıyacağız” dedi.

Tarih: 18-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum