içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aykut Enişte'ye Coşkulu Kahkahalar!

Sinema salonlarına bahar kahkahası getiren yılın bir numaralı eniştesi “Aykut Enişte” vizyona girdi. Filmi izleyen ünlü isimler de seyirciler de Aykut Enişte’yi gönüllerin eniştesi seçti! İzleyen herkesin kahkaha dolu bir film olduğu konusunda hemfikir olduğu film, seyircili galasında da alkışlar ve kahkahalarla karşılandı.

Aykut Enişte'ye Coşkulu Kahkahalar!
Haberi Sesli Dinle

Sinema salonlarına bahar kahkahası getiren yılın bir numaralı eniştesi “Aykut Enişte” vizyona girdi.

Filmi izleyen ünlü isimler de seyirciler de Aykut Enişte’yi gönüllerin eniştesi seçti!

İzleyen herkesin kahkaha dolu bir film olduğu konusunda hemfikir olduğu film, seyircili galasında da alkışlar ve kahkahalarla karşılandı.

BKM yapımcılığında yönetmenkoltuğuna Onur Bilgetay'ın oturduğu, Cem Gelinoğlu'nun senaryosunu yazıp Melis Babadağ ve Ege Kökenli ile başrollerini paylaştığı “Aykut Enişte” film ekibi,seyircilerin övgüleri ile salondan ayrıldı.

İzmir seyircisi Aykut Enişte ekibini coşkuyla karşıladı

BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonu ile İzmir Optimum’da düzenlenen AykutEnişte'ninİzmir Galasına filmin başrol oyuncuları Cem Gelinoğlu ve Melis Babadağ ile birlikteMekin Sezer, Selen Domaç ve yönetmen Onur Bilgetay katıldı.

 

“İzmir'de olduğumuz için çok mutluyuz”

Film gösterimi öncesinde İzmirli sevenleriyle buluşan film ekibi kendilerini karşılayan coşkulu kalabalık karşısında mutluluklarını dile getirerek filmin gösterime girdiği gün İzmir'de oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Seyirciyle buluşmanın ardından Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Mekin Sezer, Selen Domaç ve Onur Bilgetay Aykut Enişte'yiOptimum Cinemaximum salonlarında İzmirli sinemaseverle birlikte izlediler.

 

 FİLM HAKKINDA:

Filmin Atatürk Havalimanı videosu:  https://www.youtube.com/watch?v=3LuldBf3-OQ&list=PL5-2R9iCT2HtKWwERr_6GdYsILgKMR93t&index=6&t=0s

 

Filmin klibi: https://www.youtube.com/watch?v=N4vUaMjyuT0

Sunay Akın videosu: https://www.youtube.com/watch?v=Sd4_PTKX7Zw

Fragman linki: https://we.tl/t-V2FNefBbkE

Beyazsho videosu: : https://youtu.be/3LuldBf3-OQ

Seyircili izleme kolaj video ve seyirci yorumları: https://we.tl/t-nPjUMtpDFA

 ‘Aykut Enişte’ Sosyal Medya Hesapları:  

Facebook: https://www.facebook.com/aykuteniste/

Twitter: https://twitter.com/aykuteniste        §

Instagram: https://www.instagram.com/bkmonline 

Gösterim Tarihi: 24 Mayıs 2019

Dağıtım: CJ Entertainment

Yapım: BKM

Tür: Komedi

Yapımcı: Necati Akpınar

Senaryo: Cem Gelinoğlu, Giray Altınok

Yönetmen: Onur Bilgetay

Görüntü Yönetmeni: Burak Kanbir

Oyuncular: Cem Gelinoğlu(Aykut Enişte), Melis Babadağ(Gülşah), Ege Kökenli (Nurhan), Müfit Kayacan(Sadi), Lale Başar(Şule), Ali Erkazan(İhsan), Özlem Çakar(Saniye), Selen Domaç(Dilşah), Ferdi Sancar(Erdal), Mekin Sezer(Mithat), Ecrin Moğultay(Sude), Güven Hokna(Muhteşem Hala)

 Aykut Enişte Hikaye

BKM’den şahane bir aile komedisi!

Bir damat iki aile. Kendi halinde kimsesiz bir adam olan Aykut bir anda kendini iki ailenin damadı olarak bulursa ne olur?

Cem Gelinoğlu’nun senaryosunu Giray Altınok ile birlikte yazdığı, başrollerini Melis Babadağ ve Ege Kökenli’yle paylaştığı Aykut Enişte, kendine bir aile arayan Aykut’un sıcak hikayesini anlatıyor. İzlerken kahkahalarınıza hakim olamayacaksınız.

Tarih: 25-05-2019

FACEBOOK YORUM
Yorum