içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bakan Danışmanı Arif Balata Korona'ya Yakalandı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin danışmanı Arif Barata’nın Covid-19 testi pozitif çıktı. Bakana en yakın isimlerden biri olması ve çok sayıda programa katılım göstermesi nedeniyle Danışman Barata’nın test sorucu tedirginlik yarattı.

Bakan Danışmanı Arif Balata Korona'ya Yakalandı
Haberi Sesli Dinle

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin danışmanı Arif Barata’nın Covid-19 testi pozitif çıktı. Bakana en yakın isimlerden biri olması ve çok sayıda programa katılım göstermesi nedeniyle Danışman Barata’nın test sorucu tedirginlik yarattı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin danışmanı Arif Barata özellikle İzmir’de aktif yapısıyla tanınıyor. Bakanlık çalışmaları ve sosyal etkinliklere büyük önem veren danışman Barata İzmir’de yaşanan depremde de büyük bir çalışmayı ortaya koydu. İlgili Bakanlık, AFAD, Kızılay, AK Parti ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında Barata aktif görevler üstlendi. Salgın tedbirleri alarak Bakan Pakdemirli’nin alan çalışmalarında daima yanında yer alan Barata hissettiği belirtiler nedeniyle Covid 19 Test yaptırdı.
Bakan Pakdemirli’nin danışmanı Barata’nın Covid-19 testi pozitif çıktı. Bunun üzerine depremzede ailelerle yakından ilgilenen Barata ailesinin tamamına test uygulandı. Arif Barata’nın eşi Aslı, Bornova Bilfen lisesinde okuyan kızı Dilara Barata’nın da Covid-19 testi pozitif çıktı. Arif Barata ve ailesinin Çeşme’deki evlerinde karantina altında oldukları öğrenildi.

Tarih: 26-11-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum