içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Becker AR-GE’ sinden Akıllı Ev Devrimi

Alman bina otomasyonu ve akıllı ev sistemleri üreticisi Becker Antriebe, merkezi kontrol ünitesi CC (Central Control) 41’i dünya pazarlarıyla aynı anda Türk kullanıcıların beğenisine sundu.

Becker AR-GE’ sinden Akıllı Ev Devrimi
Haberi Sesli Dinle

TASARIMINDAN ÜRETİMİNE KADAR TÜM SÜREÇLERİ BECKER AR-GE’Sİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN CC 41, TÜM BECKER ÜRÜNLERİNİN OTOMASYONUNU TEK BİR CİHAZDAN KABLOSUZ OLARAK SAĞLIYOR.

BECKER AKADEMİ BAŞKANI MAIK WIEGELMANN:

“CC 41, YÜZ YILLIK AR-GE BİRİKİMİMİZİN AKILLI EV SİSTEMLERİNDEKİ YANSIMASI OLDU.”

BECKER TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ ERDİNÇ YAZGANOĞLU:

“KONTROLLÜ NORMALLEŞME İLE BİRLİKTE SEKTÖRÜMÜZÜN KAYIPLARINI HIZLA TELAFİ EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.”

Alman bina otomasyonu ve akıllı ev sistemleri üreticisi Becker Antriebe, merkezi kontrol ünitesi CC (Central Control) 41’i dünya pazarlarıyla aynı anda Türk kullanıcıların beğenisine sundu.

Tasarım ve üretim aşamaları tamamen Becker Ar-Ge’si tarafından gerçekleştirilen CC 41, bir evde bulunan tüm Becker kablosuz kontrol sistemlerini tek bir merkezde ve her an erişilebilir hâle getiriyor.

Becker Akademi Başkanı Maik Wiegelmann, 2021’de yüzüncü yılını kutlayan şirketin Ar-Ge’ye büyük önem verdiğini, bina otomasyonu ve akıllı ev sistemlerindeki dünya başarısının altında bu birikimin yattığını söyledi.

TEK MERKEZDEN KONTROL

CC 41 ile Becker’in mevcut tüm kablosuz ürünlerini tek bir merkezden kontrol edebilme imkânı bulacaklarını belirten Wiegelmann, “Centronic, B-Tronic ve yeni nesil CentronicPlus ürünlerimizin de aralarında olduğu tüm sistemler, kablosuz ve her durumda çalışabilir konuma geldi. Tüm cihazlar birbiriyle bağımsız şekilde, bir örgü ağda birleşebiliyor. Kontrol ünitemiz, LAN ve Wi-Fi aracılığıyla ağa entegre edilirken, en son güncellemeler internet üzerinden rahatlıkla indirilebiliyor” dedi.

Kullanıcıların akıllı telefon veya tablet kullanarak rahatça kontrol etmelerine olanak tanıyan CC 41 ile çeşitli oda senaryolarını programlamak ve kontrol etmek de mümkün oluyor. Veriler, merkezi kontrol ünitesinde yerel olarak saklanırken, kullanıcılar sisteme güvenli bir bulut bağlantısı üzerinden erişim seçeneğine de sahip oluyor. CC41, Amazon Alexa ile donatılmış sesli komut sistemine uygun olarak da çalıştırılabiliyor.”

KONTROLLÜ NORMALLEŞME UMUDU

Becker Antriebe Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu da, şirketin Türkiye pazarındaki konumunu her geçen yıl güçlendirdiklerini belirterek, CC 41’in bu ivmeye önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Koruma, kapatma ve gölgelendirme sektörünün, kafe ve restoranların kapalı olması sebebiyle pandemide en fazla hasar alan sektörlerin başında geldiğini hatırlatan Yazganoğlu, “Kontrollü normalleşme ile birlikte bu kayıpların hızla telafi edileceğini düşünüyoruz” dedi.

Tarih: 28-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum