içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Cumhur İttifakı Genişliyor mu? AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne Ziyaret!

AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne ziyaret! Binali Yıldırım Fatih Erbakan ile görüştü| Cumhur İttifakı genişliyor mu?

Cumhur İttifakı Genişliyor mu? AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne Ziyaret!
Haberi Sesli Dinle

CUMHUR İTTİFAKI GENİŞLİYOR MU?
Türkiye seçim sürecine resmen girdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün seçim kararına imzayı attı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrası Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs 2023'te yapılacağını açıklandı.

AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne ziyaret!

Binali Yıldırım Fatih Erbakan ile görüştü

Cumhur İttifakı genişliyor mu?

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı, Cumhur İttifakı'na katılmaya davet etti.

Basına kapalı görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin yapılacağını hatırlattı.

Ankara'da "Cumhur İttifakı genişleyecek mi?" sorusuna cevap aranırken yeni bir gelişme yaşandı.

14 Mayıs 2023'te yapılacak seçimler öncesi AK Parti'den flaş bir adım geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, saat 18.00'de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı, Cumhur İttifakı'na katılmaya davet etti.

14 Mayıs 2023'te yapılacak seçimler öncesi AK Parti'den flaş bir adım geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, saat 18.00'de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü. Görüşmede Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hukukçu Bayram Sakartepe ve Partinin önde gelen isimleri de yer aldı.

Yıldırım görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki seçimlerle ilgili, karşılıklı görüş alıverişinde bulunduk. Çok verimli bir görüşme oldu. İnşallah birlikte bu seçimlerde yol yürüyelim" dedi.

BİNALİ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA:

"ÇOK VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU"

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Seçim takvimi netleştikçe partiler arası görüşme trafiği yoğunlaşmaya başladı. Bu çerçevede Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret ettik. Önümüzdeki seçimlerle ilgili, karşılıklı görüş alıverişinde bulunduk. Çok verimli bir görüşme oldu. İnşallah birlikte bu seçimlerde yol yürüyelim. Fatih Bey kendi partisiyle değerlendirmelerini yapıp görüşlerini kamuoyuyla paylaşacaklar. Ev sahipliği için teşekkür ediyorum" dedi.

BİRLİKTE YOL YÜRÜYELİM"

Binali Yıldırım, "Arzu ediyoruz ki bu seçimlerde birlikte yol yürüyelim. Sayın Genel Başkan Fatih Erbakan ve arkadaşları bu konuda kendi bünyelerinde değerlendirmelerini yapacaklar ve ondan sonra kararlarını kamuoyuyla paylaşacaklardır. Bize gösterdikleri bu sıcak ilgi ve ev sahipliği için bir kez daha Sayın Genel Başkan'a ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"EN KISA ZAMANDA CEVAP VERECEĞİZ"

Ziyaret dolayısıyla AK Parti heyetine teşekkür eden Fatih Erbakan ise görüşmede seçimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Erbakan, şu görüşleri dile getirdi:

"Kendileri Sayın Cumhurbaşkanı'nın selamlarını bizlere ilettiler ve önümüzde yapılacak olan bu seçimlerde, 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurullarımızda bu teklifi, bu daveti değerlendireceğiz, istişare edeceğiz. Kendilerine de en kısa zamanda cevap vereceğiz. İnşallah, ülkemiz için, milletimiz için hayırlı adımlar atmak nasip olur, hayırlı sonuçlara vesile olur. Tekrardan bu nazik ziyaretlerinden dolayı, bu tekliflerinden, davetlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum."

Tarih: 10-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum