içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Eğitimci Yazar İsmail Sarıçay’ın 10.Kitabı 'MERDİVEN' Romanı Yayınlandı

Eğitimci yazar İsmail Sarıçay’ın 10. kitabı “Merdiven” romanı Sidas Medya tarafından yayınlandı. Yıllarca Anadolu’nun farklı illerinde öğretmenlik yapan Sarıçay’ın yazdığı eserler onu buldu.

Eğitimci Yazar İsmail Sarıçay’ın 10.Kitabı 'MERDİVEN' Romanı Yayınlandı
Haberi Sesli Dinle

Eğitimci Yazar İsmail Sarıçay’ın 10.Kitabı “MERDİVEN”

Romanı Yayınlandı

Eğitimci yazar İsmail Sarıçay’ın 10. kitabı “Merdiven” romanı Sidas Medya tarafından yayınlandı. Yıllarca Anadolu’nun farklı illerinde öğretmenlik yapan Sarıçay’ın yazdığı eserler onu buldu. İlk defa romanı yayınlanan yazarın yeni romanları da önümüzdeki dönemde piyasaya çıkacak. Anadolu kültürünün yok olmaması için önce doğup büyüdüğü köyün geleneklerini ve sözlerini kitaplaştıran yazar, tarihe not düşmek ve geleceğe dair görüşlerinin yer aldığı kitaplarla da yol gösteriyor. 2015 yılında, Balıkesir’de “Yılın öğretmeni” seçilen yazar, 24 Kasım 2015’te, Ankara’da Balıkesir’i temsil etti. Merdiven Romanı; gerçek bir hayat mücadelesini tüm zorlukları ile anlatan ve merdivenleri teker teker tırmanan bir gencin başarı hikayesi olarak takdirle okuyacağınız bir eser.   

10 numara kitap; Merdiven

Onuncu kitabının Merdiven isimli roman olduğunu ve

 “Çıktı Merdiven'in Romanı,

 Sizlerden biri kahramanı.”

dizeleriyle yeni kitabını özetleyen İsmail Sarıçay “İlk romanımda, fakir ve yoksulluk içinde doğup büyüyen bir gencin, olağanüstü hayat mücadelesini okuyacaksınız. Merdiven basamaklarını teker teker, azmi ve kararlığı sayesinde nasıl çıktığını göreceksiniz.

Bazen gözyaşlarınıza hâkim olamayarak ağlayacaksınız, bazen ağlamamak için parmaklarınızı ısıracaksınız. Bazen de göstermiş olduğu performans ve kendine güveni karşısında, alkışlamak isteyeceksiniz. Fakirlik ve yoksulluk girdaplarında, geleceğe yönelik yaptığı plan ve projelerini gerçekleştirmek için verdiği çetin mücadelelerine şahit olacaksınız. Bu mücadelenin bir hayal ürünü değil, gerçek bir hayat hikâyesi olduğunun farkına varacaksınız. Hem düşünecek, hem ders çıkaracak, hem de azmin ve kararlılığın hangi başarılara yol açtığına vakıf olacaksınız. Büyük hedef sahiplerinin, hedefleri doğrultusunda, nelere muktedir olduğunu okuyup göreceksiniz. Hedeflerin, hedef sahiplerinin yollarını açmakla görevli olduğunun farkına varacaksınız. Aşılmaz bilinen dağların, sabırla delinip geçildiğine, hayallerin ve engellerin üstüne basılarak nasıl aşıldığına şahitlik edeceksiniz. şeklinde konuştu.

İsmail Sarıçay Balıkesir yazar ve şairler derneği(BAYŞAD), Balıkesir Yörük Türkmen Federasyonu ve Altıeylül Yörük Türkmen derneği(AYTÜRK) yönetim kurulu üyesi olan yazar, aynı zamanda Balıkesir Yörük Türkmen Federasyonu Aksakallılar meclis üyesidir. Halen Ekosektör gazetesi, Bengises gazetesi, Balıkesir Politika gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Yazarın yayınlanmış 9 kitabı vardır. Ayrıca çeşitli günlük, haftalık dergi, gazete ve internet sitelerinde yayınlanmış binin üzerinde makalesi mevcuttur.

Yazarın yayınlanan kitapları ise şunlar:

1-İcikler'de düğün

2-İciklername

3-İşkence medeniyeti

4-Cambaz ile Gambaz

5-Unutulan Antik kent Sidas

6-Tarihi Türk idealleri

7-Hac anıları

8-Eğitim Mimardır

9-Kalemin İzi

10-Merdiven

Tarih: 28-08-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum