içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ersözlü, Kitap Fuarında İmzada

Şair, gazeteci, yazar Ünal Ersözlü yeni kitabı ‘Tanrının Yaşam Klavuzu’nu, 14 Nisan Pazar günü Saat:14.00/16.00 arasında, İzmir Kitap Fuarı’nda imzalıyor.

Ersözlü, Kitap Fuarında İmzada
Haberi Sesli Dinle

Şair, gazeteci, yazar Ünal Ersözlü yeni kitabı ‘Tanrının Yaşam Klavuzu’nu, 14 Nisan Pazar günü Saat:14.00/16.00 arasında, İzmir Kitap Fuarı’nda imzalıyor.

Ünal Ersözlü, merakla beklenip, Karakarga Yayınevi tarafından yayımlandıktan sonra, bir ay içinde üçüncü baskısını yapan yeni kitabı ‘Tanrı’nın Yaşam Kılavuzu’nu, 16 Nisan Pazar günü, İzmir Kitap Fuarı’nda Destek/Karakarga Yayınları standında imzalıyor. İmza saat: 14.00/ 16.00 arasında gerçekleşecek.

Ersözlü yeni kitabında, insanın asırlardır kendi içinde sürdürdüğü kadim yolculuğu anlatırken, kuantum alanına giren dikkat çekici kavramları, gündelik dilimizde derinleştirip,  okurlarını ‘kader’ sözcüğüyle ilişkileri üzerine yeniden düşünmeye davet ediyor. Ünal Ersözlü kitabında yeryüzünün ilk yedi bilgesinden, eczacılara, şairlerden doktorlara kadar, insanlık için hayatı daha doğru hale getirmeye gönül vermiş ariflerin, modern bilgelerin yorumlarını da arkasına alarak, hayat serüvenimizi tatlandırmamızın, anlamlı kılmamızın yollarını hepimize gösteriyor.

Kitabının girişinde, kendisinin yazarak, sadece ‘mütevazı bir hatırlatıcı’ rolünü üstlendiğini aktaran Ersözlü, ‘Tanrının Yaşam Klavuzu’nun sunuşunda şöyle diyor:

“İnsanlığın yeni bir dünyanın kapısını cesaretle çalmaya ihtiyacı var. Ama bu kapıyı hep birlikte çalabilmek, değişimi önce kendimizde yaşamak; ‘kendiliğimizin’ ve bağlı olduğumuz ‘bütünün’ farkına varabilmek için, çok derin bir uykudan uyanmalıyız. “

Ünal Ersözlü’nün çok sayıda baskı yapan bir önceki kitabı, ‘Dört Gün Buda, Üç Gün Zorba’ da, Karakarga Yayınevi tarafından yayımlanmıştı.

 

Tarih: 12-04-2019

FACEBOOK YORUM
Yorum