içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Falcao Resmen Galatasaray'da!

Galatasaray, Monaco'dan renklerine kattığı Radamel Falcao'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, 1 Eylül Pazartesi günü İstanbul'a getirdiği Kolombiyalı golcünün sözleşmesiyle ilgili bazı detayları da duyurdu.

Falcao Resmen Galatasaray'da!
Haberi Sesli Dinle

Galatasaray, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklamayı yaptı:

Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ve Kulübü AS Monaco Football Club ile oyuncunun bedelsiz transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Futbolcuya, 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca net 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao, imzayı attıktan sonra başkan Mustafa Cengiz'i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve takım kaptanı Fernando Muslera da hazır bulunurken, 4 isim kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

İlk olarak söz alan Mustafa Cengiz, şu ifadeleri kullandı: "Allah utandırmasın diyorum. Falcao gibi dünya çapında çok değerli bir karakter ve oyuncunun Galatasaray'a katılmasından dolayı çok mutluyum. Bana gelen bilgiye göre havaalanında Falcao'yu 20-30 bin civarı taraftarımızın karşıladığı söyleniyor. Bu seyirciyi siz belirli bir çıkar karşılığında ya da belirli bir siyasi veya ticari güdüyle oraya asla sürükleyemezsiniz. Yaklaşık 7 saat beklediler. Bu tutku, bu sevgi Galatasaray'ı büyük yapıyor. Bu sevgi diğer Türk takımlarında da var ama bizde biraz daha fazla var sanırım. Biz bununla övünüyoruz, rakiplerimizi asla küçük görmüyoruz. Galatasaray taraftarına ben çok teşekkür ediyorum."

 

ABDURRAHİM ALBAYRAK: BEN VE AİLEM ÇOK ZOR GÜNLER YAŞADIK

 

İkinci başkan Abdurrahim Albayrak şöyle konuştu: "Ben sözlerime başlamadan önce şunu söylemek istiyorum. Ben ve ailem çok zor günler yaşadık. Huzurlarınızda Sevgili Mustafa Cengiz Başkanımıza ve Yusuf Günay kardeşime bana her gün, her an verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hakikaten aile düzenim bozuldu. Türkiye'yi terk etmeyi bile düşündüm. Çok acımasızca eleştirildim. Ben bu kulüpte çok uzun yıllar hizmet ettim, ömrüm olduğu müddetçe etmeye de devam edeceğim. Tekrar açık ve net şekilde söylemek istiyorum. Sevgili Mustafa Cengiz Başkanıma bana verdiği yetki ve her an verdiği destek için teşekkür ediyorum. Başkanım benim bu kadar arkamda durmasa bana yetki vermeseydi Falcao burada olmayabilirdi. Başkanıma ve Yusuf Günay'a teşekkür ediyorum."

Tarih: 03-09-2019

FACEBOOK YORUM
Yorum