içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

GÖREV Vakfı Yeni Genel Sekreteri: Yadigar Özen Oldu

GÖREV Vakfı Genel Sekreterliğine Yadigar Özen atandı. Özen ilk iş olarak GÖREV Vakfı’nın büyük projesi olan Ulusal Kanal’ı Dijitürk ve Tivibu platformlarına taşımayı başaracaklarını söyledi.

GÖREV Vakfı Yeni Genel Sekreteri: Yadigar Özen Oldu
Haberi Sesli Dinle

GÖREV Vakfı Genel Sekreterliğine Yadigar Özen atandı. Özen ilk iş olarak GÖREV Vakfı’nın büyük projesi olan Ulusal Kanal’ı Dijitürk ve Tivibu platformlarına taşımayı başaracaklarını söyledi.

Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi, Kaynak Yayınları, Bilim ve Ütopya Dergisi, Teori Dergisi, Ulusal Radyo, ulusalkanal.com.tr, aydinlik.com.tr ve Ulusal Strateji Merkezi ile GÖREV Holding’in çatı yönetimi olan GÖREV Vakfı Genel Sekreterliğine Yadigâr Özen atandı. Özen, 2 Aralık 2020 günü toplanan yönetim kurulunda oy birliğiyle göreve getirildi.

 

TECRÜBE İLE GENÇLİK BULUŞTU

“Milli Medya ve Aydınlık Türkiye” şiarıyla çalışmalarını sürdüren GÖREV Vakfında temsilciliklerin ardından Vakıf genel merkezine de genç bir isim getirildi. Uzun yıllar Türkiye Gençlik Birliği’nde (TGB) Genel Başkan Yardımcılığı yapan Yadigâr Özen’in Genel Sekreter olarak görevlendirilmesiyle Vakıf yönetimindeki genç sayısı artmış oldu. Vakıfta Erkan Önsel’in başkanlığında tecrübe ile gençlik birleşmiş oldu.

Hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Özen ise ilk iş olarak Vakfın büyük projesi olan Ulusal Kanal’ı Dijitürk ve Tivibu platformlarına taşıma kampanyası için kolları sıvadı, “Türkiye’nin mili medyasının güçlenmesi, bozgunculuğa karşı daha güçlü mücadele etmesi için görev başındayız.” dedi. Yeni Genel Sekreter Yadigâr Özen şunları söyledi:

“Dünyada en önemli savaş alanlarından biri de propaganda araçları. Kurtuluş Savaşı’nın mütareke basını isimleri değişse de bugün hala ülkemizde faaliyetlerini sürdürmektedir. Vakfımız bünyesinde bulunan Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi ve diğer teorik – siyasal yayın organları bugünün Hakimiyet-i Milliyesi olarak görev yapıyor. Türkiye’nin bağımsızlık savaşının ön mevziisini oluşturuyor. Yayın organlarımızı diğerlerinden ayıran en önemli özellikse sahibinin halk olmasıdır. Halktan alır, halka verir. GÖREV Vakfı’nın yayın organları halktan aldığı görevle boyun eğdirilemez, sesi kısılamaz ve her şart altında gerçeği gün yüzüne çıkarır. Yayın organlarımız cephede Mehmetçiğin, fabrikada işçinin, tarlada işleyenin, esnafın, iş insanının; kısacası Türkiye için üreten bütün milletimizin sesidir. Görev Vakfı olarak bu sesi daha da büyüteceğiz. Ulusal Kanal’ı Dijitürk ve Tivibu yayınına dahil ederek 5 milyon haneye daha gireceğiz. Türkiye’nin mili medyasının güçlenmesi, bozgunculuğa karşı daha güçlü mücadele etmesi için görev başındayız. Bütün halkımızı 5 milyon evi daha aydınlatmak için Görev başına çağırıyoruz.”

 

YADİGÂR ÖZEN KİMDİR?

29 Ekim 1988 yılında Antalya Korkuteli İlçesinde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Korkuteli’nde tamamladı. Yükseköğrenim için Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümüne girdi ve oradan mezun oldu. Üniversite yaşamında çeşitli fikir ve bilim topluluklarında çalıştı. 2009 yılında Türkiye Gençlik Birliği’ne (TGB) ve 2010 yılında Vatan Partisi (İşçi Partisi)’ne üye oldu. Çeşitli kademelerde bulunduktan sonra 2015 – 2020 yılları arasında TGB Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2 Aralık 2020 tarihi itibarıyla Görev Vakfı Genel Sekterliği görevini yürütmektedir.

Tarih: 11-12-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum