içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hakan Kandemir, RATEM'in yönetim kurulunda!

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) yeni temsilcilerini seçmek için bugün 10. Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Hakan Kandemir, RATEM'in yönetim kurulunda!
Haberi Sesli Dinle

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) yeni temsilcilerini seçmek için bugün 10. Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 

RATEM’in yeni asil ve yedek üyelerinin belirlendiği genel kurulda, Radyo Ege Ceo’su Hakan Kandemir, RATEM’in yönetim kuruluna seçildi. 260’a yakın Radyo ve Televizyon üyesi delegelerinin oyuyla, Ege ve İzmir’den tek kişi olarak yönetime seçilen başarılı medyacı Hakan Kandemir, bu görevimden gurur duyuyorum diyerek; “Görevde olduğumuz müddetçe, tüm meslek örgütleri adına sorunları dile getirmeye çalışacağız. Meslek örgütlerini bir adım ileriye taşımaya ve ülkenin ekonomisine de katkı sağlamaya adayız” diyerek sevincini paylaştı. 

RATEM Sayman’ı Zafer Beyaz bugün yapılan Genel Kurul’a ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Sayman Beyaz; “Çok güzel ve nezih bir şekilde uzun zamandır ertelenen seçimimizi demokratik bir şekilde gerçekleştirdik. Radyo ve televizyonun sorunları bitmez ve biz bunları dile getirmeye hep devam edeceğiz. Kamu olsun, teliflerin düzenlenmesi olsun bu konularda taleplerimiz var. Pandemi ekonomik daralmamın tadı-tuzu oldu malum. Bizler kredi, komi desteği gibi alanlardan da yararlanamıyoruz. Bu sürecin, İlk 4 ay içerisinde  desteklenen meslek grubunda da değildik. Akabinde Kültür Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlık bünyesinde az da olsa desteklendik” dedi. 

Önümüzdeki dönem gümbür gümbür projelere gelecek 

Seçim sonrası yapılacak projeleri anlatan Beyaz, TV ve Radyolar için Network ağı oluşturacaklarını söylerken; “Radyo ve televizyonlar için yeni destekler aldık. Dijitalleşen dünyada, radyoyuda dijitalleştirelim dedik.Yeni projeler, PR çalışmaları mevcut. Bunlardı bugün genel kurul ile her birlikte, oylarla kabul ettik. Yeni gelirler sağlayıp, bunların sürekli olmasını sağlayacağız. Önümüzdeki dönem çok güzel projeler var” şeklinde sözlerine son verdi. 

Medya sektörünün örgütlü önemli bileşenlerinden RATEM’in yönetim kuruluna seçilen ve çeşitli mecralarda sektörümüzü temsil edecek olan Hakan Kandemir’e Egelobisi ailesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Tarih: 16-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum