içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hayallerinizi Şekillendirin

Sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) sektöründe 2018'den bu yana İzmir Alsancak ’ta hizmet veren 'RGBKOD', bilgi ve tecrübeleri gerçeğe en yakın şekilde sanala uyarlıyor.

Hayallerinizi Şekillendirin
Haberi Sesli Dinle

Sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) sektöründe 2018'den bu yana İzmir Alsancak ’ta hizmet veren 'RGBKOD', bilgi ve tecrübeleri gerçeğe en yakın şekilde sanala uyarlıyor. 'Hayallerinizi şekillendirmeye başlayın' mottosuyla yola çıkan, sağlık, eğitim, inşaat, mimari, otomotiv, makina sanayi, madencilik, iş sağlığı güvenliği sektörlerinde AR ve VR teknoloji çözümleri geliştiren firma, çalıştığı sektörlere Ar-Ge ve proje danışmanlığı hizmetleri de sunuyor. Görselleştirmenin ve yazılımın birleşmesi anlamına gelen 'RGBKOD', müşterilerinin pazarlama, satış, depo yönetimi, şirket içi oryantasyon ve mesleki yeterlilik eğitimlerini, teknik destek yöntemlerini, tamirat ve tadilat prosedürlerini sanallaştırmak amacıyla birçok proje geliştiriyor. 

 

MÜŞTERİYE KOLAY ULAŞIM

AR teknolojileriyle taşıması zor olan ürünleri, uzak mesafedeki müşterilere üç boyutlu ve fotogerçekçi bir şekilde sunmayı sağlayan firma, bu sayede potansiyel müşteriye ulaşımı kolaylaştırıyor. Hayallerinizi aktarırken hayallerinizin düşündüğünüz kadar güzel olması için teknolojiyi kullanan RGBKOD firması, artırılmış/sanal gerçeklik konusunda hem yurt içi hem de yurt dışı çözüm ortaklığıyla müşterilerine hizmet veriyor ve birçok önemli projede yer alıyor.

Tarih: 09-08-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum