içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İzmir Çağrı Spor Kulübü Derneği 2021 Yılına da Hızlı Giriş Yapıyor

Çağrı Spor Kulübü tarafından verilen “Yakın Savunma ve Caydırıcı savunma teknikleri aracılığı ile kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin önlenmesi” kursları ücretsiz olarak başlıyor.…

İzmir Çağrı Spor Kulübü Derneği 2021 Yılına da Hızlı Giriş Yapıyor
Haberi Sesli Dinle

Çağrı Spor Kulübü tarafından  verilen “Yakın Savunma ve Caydırıcı savunma teknikleri aracılığı ile kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin önlenmesi” kursları ücretsiz olarak başlıyor.

Çeyrek asırdan fazla bir süredir, İzmir’de Faaliyet gösteren ve İzmir’in en köklü savunma sanatları merkezlerinin biri olan Çağrı Spor Kulübü Derneği, 25 Kasım 2020 tarihinde İzmir sivil toplumla ilişkiler Müdürlüğü ile imzaladığı protokol ile örnek bir çalışmaya daha imza atmıştı.
 
MİLLİ HAKEM VE MİLLİ ANTRENÖR
AHMET BEREKET LİDERLİĞİNDE KURSLAR
Konu ile ilgili bilgi aldığımız Çağrı Spor Kulübü Derneği Kulüp başkanı Milli Hakem, Milli Antrenör Ahmet BEREKET yaptığı açıklamada “Kuruluş amacı Türk sporuna ve Türk toplumuna hizmet merkezli olan spor kulübü derneğimizde, bundan önce yapmış olduğumuz ve devam eden OTİZM’li çocuklarımıza yönelik olan ÜCRETSİZ faaliyetlerimiz, şehit ve Gazilerimizin yakınlarına yönelik yürüttüğümüz ÜCRETSİZ faaliyetler pek çok kamu yararına çalışmamıza ilave olarak, antrenörlerimizden ayı zaman da spor kulübü derneğimiz hukuk müşaviri Av. Suzan YUŞAN ile birlikte “YAKIN SAVUNMA VE CAYDIRICI SAVUNMA TEKNİKLERİ ARACILIĞI İLE KADINLARA VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ” isimli bir proje hazırlamıştık. Projemiz önce İzmir Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünden, ardından İzmir Valiliğimiz’den ve akabinde de İçişleri Bakanlığımızdan onay alarak 25 Kasım 2020 tarihinde Projemizin İmzalarını atmıştık.  Projemiz 04.01.2021 Ocak ayında başlayacak ve bir yıl boyunca ÜCRETSİZ olarak devam edecek. Proje içeriği özetle Kadınlar ve çocuklar ayrı ayrı olarak 2 aşamalı olacak 1. Aşamada benim tarafımdan Yakın Savunma ve Caydırıcı savunma Teknikleri Aracılığı ile Kadınlara ve Çocuklara Yönelik Şiddetin Önlenmesinin amacıyla en azından şiddete maruz kalındığında görülebilecek zararı en aza indirebilme, asıl amaç ise hiç zarar görmemeyi sağlayabilecek kısa ama etkili savunma teknikleri öğretilmeye çalışılacak Özellikle çocuklarımıza Taekwondo ve Kıck boks branşlarımız tanıtılacak. 2.aşamada ise Spor kulübü derneğimiz antrenör ve hukuk müşavirimiz Av. Suzan YUŞAN tarafından herhangi bir şiddet, istismar vb. İstenmeyen durumlarda kadınlar ve çocuklarımızın hukuki hakları öğretilecek. Projenin yapılacağı yer olarak Spor kulübü derneğimiz belirlendi. Ümit ediyoruz ki bu proje ile “KADINLARA VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ” noktasında bir nebzede olsa katkımız olur” dedi.
 
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler genel müdürlüğü destekleri ile İzmir sivil Toplumla ilişkiler il müdürlüğü kontrolünde Çağrı spor Kulübü derneğinde yapılacak olan Ücretsiz faaliyetlere katılmak isteyenler aşağıda belirtilen adres E-mail ve telefona ön kayıt için müracaat edebilecekler.
 Çağrı Spor Kulübü Derneği adres ve iletişim bilgileri
Adres: 509/11 SK. NO /10/ A Bahçelievler Karabağlar İzmir 
İ[email protected] www.cagrispor.com

Tarih: 31-12-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum