içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk ev satışı gerçekleşti

Koronavirüs salgınıyla birlikte işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul sektörü oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu 11Sight ile ilk ev satışını gerçekleştirdi.

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk ev satışı gerçekleşti
Haberi Sesli Dinle

İzmir’de bir ilk! Gayrimenkul sektörü de dijital dönüşüme ayak uyduruyor

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk ev satışı gerçekleşti

 

Koronavirüs salgınıyla birlikte işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul sektörü oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu 11Sight ile ilk ev satışını gerçekleştirdi.

 

Ataseven Group, Atakent Panorama İzmir Projesi’nde 11 Sight’ın görüntülü görüşme yöntemiyle ilk ev satışını gerçekleştirdi. 11Sight görüntülü görüşme yöntemini çok kullanışlı ve verimli bulan Ataseven Group, Şubat ayında lansmana çıktığı Atakent Didim Projesi’nde de özellikle yurt dışından ülkemize gelemeyen Türk ve yabancı yatırımcılara ev satmaya devam etti. Pandeminin tüm sektörlerde etkilerinin görüldüğünü belirten Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, “Evden çalışma süresince ev gösterimlerini mümkün kılmak, görüşmelerin verimini artırmak ve müşterilerle fiziksel ortamda olabildiğince az bir araya gelmek için bizimle iletişime geçen Ataseven Grup, web sitelerine 11Sight butonunu entegre etmelerinden birkaç hafta sonra ilk online satışlarını gerçekleştirdi. Bizim aracılığımızla İzmir’de emlak sektöründe bir ilkin gerçekleşmesinden son derece mutlu olduk. 2021 yılında gayrimenkul sektöründen daha fazla şirketle çalışarak emlak sektörünün dijital dönüşümüne destek olmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Gümüş, önceden otomotiv, e-ticaret, sigorta ve perakende sektörlerinde tecrübe edilen dijital deneyimin artık gayrimenkul sektöründe de yerini aldığına değinirken, bu hızlı değişimin kalıcı olacağına dikkat çekti. Gümüş; dijitalleşme sürecinin başında olan kurumlara bazı tavsiyelerde bulunarak, bilinen düzenin yıkılıp yeni bir düzenin kurulduğunu, bu düzenin kurulum aşamasında ise farkındalığı daha az olan kişi ve kurumların zarar göreceğini vurguladı.

11Sight Görüntülü Etkileşim Platformunda indirme ve arkadaş ekleme yok. Sistemde, anonim aramalar, bütün cihazlar/bütün işletim sistemleri, işletmeler için kontrol ve şeffaflık, organizasyon yönetimi, arama kaydetme, arama yönlendirme, performans analizi, CRM/Web entegrasyonu, arama içi ekran/dosya paylaşımı gibi iletişimi kolaylaştırıcı özellikler bulunuyor.

 

11Sight – 2016 yılında Silikon Vadisi‘nde Aleks Göllü ve Farokh Eskafi tarafından kurulan startup teknoloji şirketi 11Sight, herhangi bir platform veya herhangi bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlamaktadır. 11Sight, iOS, Android veya web platformları üzerinden ekstra bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan herhangi bir kişiyle anında görüntülü bağlantılı kurulmasını sağlayarak bir ilki gerçekleştirmektedir. 11Sight‘ın ABD merkez ofisinin yanı sıra İngiltere, Dubai, Hindistan ve Türkiye‘de temsilcilikleri bulunmaktadır.

Tarih: 16-03-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum