içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İzmir’de İYİ Parti’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı

İzmir’de İYİ Parti’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı. Toplamda 66 isim vekilliğe talip olurken İl Başkanı Bezircilioğlu, sürece ilişkin mesajlar verdi.

İzmir’de İYİ Parti’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı
Haberi Sesli Dinle

İzmir’de İYİ Parti’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı. Toplamda 66 isim vekilliğe talip olurken İl Başkanı Bezircilioğlu, sürece ilişkin mesajlar verdi.

 İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, İzmir milletvekili aday adaylarını tanıttı. İl Başkanlığında gerçekleşen basın toplantısında 66 aday adayı yer alırken İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu da sürece yönelik açıklamalarda bulundu.

66 ADAY ADAYI

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “14 Mayıs 2023 seçimlerine istinaden partimizin İzmir teşkilatları olarak aday adaylığı süreci başvurusu sona erdi. 2 Nisan’da üyelerimizin katılacağı temayül yoklamalarıyla aday adaylık sürecini İzmir teşkilatları olarak tamamlayacağız. 9 Nisan’da da genel merkezimizin, aday listesini açıklama sürecini takip edeceğiz. İzmir toplam 66 aday adayımız var. Bu medeni cesareti gösterip ciddi bir iddia ortaya koyan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Partinin gücü teveccüh ile ölçülür. Aday adaylarımızdan gelen teveccühü buna yoruyorum. Partimiz demokrasiyi öncelikle içselleştirerek temayül yoklamalarını tüm tabanımızla yapıyor. Diğer partilere örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İKTİDARA YÜRÜYEN AYAK

SESLERİMİZLE GELİYORUZ

Bezircilioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Aday adaylarımızla tanışma toplantısı yaptık. Pırıl pırıl harika bir kadroyla İzmir’de ve Türkiye’de birinci parti olmak için iktidara yürüyen ayak seslerimize geliyoruz. 15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanacağımıza inancımız tamdır. Umuyorum ve inanıyorum ki bundan sonraki genel seçimlerde de İYİ Partinin tek başına iktidar olduğunu görmemiz uzak değildir. Türkiye’nin ihtiyacı ve tek çıkış noktası olan İYİ Parti’yi güçlü bir şekilde iktidara taşımak hepimizin sorumluluğudur.”

İZMİR'DE OY KAYBI YOK

İl Başkanı Bezircilioğlu, İYİ Parti’nin 6’lı masayı terk ettiği süreçte partinin kan kaybettiğine yönelik iddiaların hatırlatılması ve İzmir’de üye veya oy kaybı olup olmadığının sorulması üzerine şunları söyledi: “İstifa eden üyelerin önemli kısmı geri döndü. Ciddi bir teveccüh var. 3-6 Mart sürecinde bizi anlamakta zorluk çeken vatandaşlarımız, yavaş yavaş neden öyle bir sürecin yaşandığını anlayıp bize hak vermektedirler. Bunu saha daha da güzel anlatacağız, 3-6 Mart sürecinde Türkiye’ye nasıl bir hizmet verdiğimizi anlatacağız. Oy oranları konusunda taze bir anket yok ancak ciddi anlamda yükseliş söz konusu, çok ciddi üye kaydı alıyoruz. Sahada çok ciddi teveccüh var.3-6 Mart sürecinden Millet İttifakı güçlenerek çıktı. İYİ Parti kan kaybı yaşadı gibi gözükse de Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in siyasi dehasıyla daha güçlü çıktı. Türk Milleti sandıkta takdiri gösterecektir.”

Tarih: 27-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum