içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

KICK BOKS Dünya Şampiyonasında İzmirli Sporcu Ve Antrenörlerimizden Büyük Başarı

15-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’ nın Jesolo şehrinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasında İzmirli Sporcu ve Antrenörleri büyük bir başarıya imza attı.

KICK BOKS Dünya Şampiyonasında İzmirli Sporcu Ve Antrenörlerimizden Büyük Başarı
Haberi Sesli Dinle

15-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’ nın Jesolo şehrinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasında İzmirli Sporcu ve Antrenörleri büyük bir başarıya imza attı.Türkiye şampiyonaları ve milli takım seçmelerinin ardından Kıck Boks Milli takılmana seçilen İzmirli 6 Sporcudan
 Büşra DEMİRAYAK Dünya 2.
Yunus Emre BATAN Dünya 2.
Ali KOYUNCU Dünya 2.
Kübra AKSOY Dünya 3.
Nuri ÇINAR Dünya 3.
Tuğba ALPKAGAN derece maçında elenmiş olmasına rağmen madalya maçına kadar göstermiş olduğu performans ile ilerisi için en büyük madalya umutlarımızdan biri olduğunu ortaya koydu.

Düzenlenen Dünya şampiyonasının İzmir acısından bir önemi de olimpiyatlardan sonra dünyanın en büyük organizasyonu olan Dünya şampiyonasında İzmir ilinden İsam AKGÜL ve Umut NORGAZ’ın hocalarımızın da milli takım antrenörü olarak bu müsabakalarda görev yapması. Böylece İzmir Kıck Boks’u 6 sporcu 2 antrenör ile Kıck Boks büyükler şampiyonasına damgasını vuran en önemli il olmuştur. 
Şampiyonaya iştirak eden İzmirli sporcuların Yurda Dönüşlerinde İzmir Havalimanında, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat ESKİCİ 'in Talimatıyla, Spor Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Enver YILMAZ ve il müdürlüğü personelince çiçekler ile karşılamasını da taktirle karşılıyor, bu zihniyette idareciler olduğu müddetçe sporumuzun çok daha iyi günlere doğru yükselişine devam edeceğine yürekten inanıyor bu vesile ile göğsümüzü kabartan tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.
Selam, sevgi ve saygılarımla
Ahmet BEREKET
Kıck Boks Antrenörü- Milli Hakem

Tarih: 28-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum