içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Küresel Çözüm Derneği Genel Başkanı Hakan Berktaş’tan Zahit Akman’a nezaket ziyareti

Dernekçilik konusundaki tecrübelerini Küresel Çözüm Platformu’yla taçlandıran Hakan Berktaş, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Küresel Çözüm Derneği Genel Başkanı Hakan Berktaş’tan Zahit Akman’a nezaket ziyareti
Haberi Sesli Dinle

Küresel Çözüm Derneği Genel Başkanı Hakan Berktaş’tan

Zahit Akman’a nezaket ziyareti

Dernekçilik konusundaki tecrübelerini Küresel Çözüm Platformu’yla taçlandıran Hakan Berktaş, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Alzheimer-Demans-Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği ve MAKADER (Malatya Kalkınma Derneği) Genel Başkanı Hakan Berktaş, geçtiğimiz günlerde Küresel Çözüm Platformu Derneği’ni kurarak bu noktadaki tecrübelerini yerelden evrensele uzanacak bir boyuta taşımıştı. Berktaş, yaptığı çalışmalar konusunda istişarelerde bulunmak ve fikirlerini almak üzere Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Akman, Berktaş’tan bu derneklerin kuşattığı alanlarla ilgili bilgiler aldı. Berktaş, kendisinin sosyal hizmet uzmanı olduğunu, yıllardır bu alanda yaptığı çalışmalarda edindiği tecrübelerle öncelikle Alzheimer-Demans-Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği’ni kurduklarını, bu çerçevede yaptıkları nitelikli çalışmaları anlattı. Yanı sıra Malatya Kalkınma Derneği çatısı altında da Malatya’ya katma değer sağlamak adına bir çok proje geliştirdiğini dile getiren Bertaş, bu çerçevede Malatya Ticaret Platformu ile dünya üzerindeki Malatyalıların birbirleriyle yapacakları ticaret bağlantılarını bir netvork altında toplama fikrinin çok üst düzeyde gerçekleştiğini ifade etti. Küresel Çözüm Platformu’nun ise dünyadaki tüm Türk derneklerinin bir çatı altında toplanması, derneklerin birbirleriyle olan bağlantılarının sağlanması, iş sahalarının organize edilmesi, ticaret kontaklarının sağlanması noktasında yerelden evrensele uzanan bir fikir boyutu olarak ortaya çıktığını kaydeden Berktaş, “Bu platformumuz farklı ülkelere göç etmiş ve dernekler kurmuş Türk vatandaşlarımızı bir çatı altında toparlayacak ve onların oluştucağı  enerji ve sinerjiyi ülkemiz adına bir katma değere dönüştürme amacıyla yola çıkmıştır. Bu bağlamda bir çok ülkede bağlantılarımız ve kontaktlarımız sürmektedir” dedi. Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman da Hakan Berktaş’a bu nitelikli çalışmaları dolayısıyla başarılar dileyerek, medya grubu olarak yapacakları tüm çalışmalarda destek olacakları sözünü verdi.

Tarih: 18-07-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum