içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Modern Zaman Şifacısı Reyhan İldaş 'Senden Başla' ile Raflardaki Yerini Aldı

Fransızca öğretmenliği okuyup, uzun yıllar kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilik yapan İzmirli Reyhan İldaş, yaşadığı hastalığı zihinsel olarak tedavi etmek için eğitimini aldığı Reiki ve Theta healing'te eğitici olarak hizmet veriyor.

Modern Zaman Şifacısı Reyhan İldaş  'Senden Başla' ile Raflardaki Yerini Aldı
Haberi Sesli Dinle

Modern Zaman Şifacısı Reyhan İldaş

"Senden Başla" ile Raflardaki Yerini Aldı

Fransızca öğretmenliği okuyup, uzun yıllar kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilik yapan İzmirli Reyhan İldaş, yaşadığı hastalığı zihinsel olarak tedavi etmek için eğitimini aldığı Reiki ve Theta healing'te eğitici olarak hizmet veriyor. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu Reyhan İldaş'ın geçirdiği rahatsızlık sonrası değişen yaşamı, yaşamda umutsuzluğa yer olmadığını kanıtlar nitelikte. Reyhan İldaş, hayatında değişiklikler yapmak ve yaşam planında kendini bir yere oturtmak gibi arayışlar içindeyken tanıştığı Reiki ve ThetaHealing ile artık uzman bir şifa dağıtıcısı.

Geçirdiği ağır ameliyatların ardından kişisel gelişim ve dönüşüm yolculuğuna derin bir ivme katarak hız kazandıran Reyhan İldaş,  başarıya giden yolda danışanlarına rehberlik ediyor. The ThetaHealing Institute of Knowledge® Sience&Master ve ayrıca ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) ICF PCC unvanı almaya hak kazanan, Türkiye'deki sayılı koçlarından biri olarak Halen ICF akreditasyonu ile Koçluk eğitimleri de vermekte olan İldaş ilk kitabı "Senden Başla" ile raflardaki yerini aldı.

Ulaşamayan herkese ulaşmak için kaleme aldığı hazırlık aşaması iki yıldır süren kitabını tamamlayan Reyhan İldaş, hem kendi hem de danışanlarının değişim yolculuğunu anlattığı ilk kitabı "Senden Başla" ile yazın dünyasında ki yerini aldı. Türkiye de 10 dünyada bulunan 150 Science ünvanına sahip Türkiye'de dünyada 150 eğitmen arasında bulunan Reyhan İldaş, Senden Başla'nın hikayesini de paylaştı.

ThetaHealing eğitimlerini danışanlarıyla paylaşırken "Sen ve Yaratıcı" eğitimini verdiğini belirten İldaş, "Pandemi öncesi kalabalık bir grubumuz vardı. Geleceğimizi hatırlama çalışması yapıyorduk. Bir yandan danışanlarımı yönlendirirken diğer yandan kendime de uygulama yapıyordum. Çünkü arınmak ve dönüşmek her zaman devam eder. Bu çalışmalar esnasında benim gördüğüm vizyonun yansımalarıdır "Senden Başla". Kitabım o kadar çok okunuyor ve alınıyor ki. Herkes hem kendi için alıyor hem de başkalarına hediye ediyor. Bu esnada çok güzel yeşillikli bir park ve bir bank var. Bu bankta yaşamdan vazgeçmiş son derece üzgün benim kitabımı bulan bir kadın var. Ve kitabı okuduktan sonra kendini bulma yolculuğuna başlıyor ve yeniden kendini yapılandırarak yeni bir yaşamla buluşuyor. Bu vizyonu gördükten sonra uzun bir süre gözlerimi açamadım etkisinden. Açtığımda da gözlerimden süzülen yaşlara canım öğrencilerim şahit oldu. Kitabını yazmalısın mesajı gelmişti. Ama ne zaman ve nasıl? Ben niyetimi koydum o gün en iyi ve en güzel zamanda başlayacaktı. Yoğun eğitimler ve süreçte bu konu doğal olarak yeniden askıya alındı. Ama evren öyle demiyordu. Siz niyeti koyduğunuzda bu mutlaka sizin için en uygun zamanda hazırlanacaktı. Yaklaşık dört ay sonra Mart ayında pandemi ortaya çıktı. Kapanma süreci hepimizi aslında bir şekilde kendi içimize dönmeye yöneltti. Bazılarımız bu krizden karla çıkarken bazılarımız içinde hiç kolay olmadı. Benim için pandeminin en büyük kârı kitabım olmuştu. Geçen bir aylık süreç içinde ne yapabilirim diye sordum ve vizyonumu yaşama geçirmeye karar verdim. Herşeyden önce "Senden Başla" dedim ve yola çıktım" dedi.

Kitabının içeriğinden de bahseden İldaş, sözlerini şu şekilde tamamladı; "Kitabımın içeriği tamamen benim yaşam dönüşüm yolculuğum. En dipleri gören ama her zaman bir çıkış yolu arayan kendimle olan hem yaşam mücadelem hem de çıkış yolculuğum. Kitabın başlangıcında yer alan yolculuk hikayemin yanı sıra ortalarına doğru başlayan ritüel ve destekleyen bilgilerle birlikte danışan hikayelerimizde yer alıyor".

Tarih: 07-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum