içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Okul Tatili Uzayacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Açıkladı

Okul tatili uzayacak mı? sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Sağlık Bakanlığı ile süreci takip ediyoruz. Bu belirsizlik rahatsız ediyor farkındayım ama bunun bir süreci var. Veriler doğrultusunda karar verilecek." açıklaması yaptı.

Okul Tatili Uzayacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Açıkladı
Haberi Sesli Dinle

Okul tatili uzayacak mı? sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Sağlık Bakanlığı ile süreci takip ediyoruz. Bu belirsizlik rahatsız ediyor farkındayım ama bunun bir süreci var. Veriler doğrultusunda karar verilecek" açıklaması yaptı.

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Türkiye’de görülmesinin ardından tedbir amaçlı ilkokul, ortaokul ve liselerde 16 Mart itibarıyla eğitime 1 haftalığına ara verildi. 23 Mart Pazartesi saat 09.00’da da uzaktan eğitim sürecine başlanacak. MEB Bakanı Ziya Selçuk, CNNTürk'te katıldığı programında milyonlarca öğrenci ve velinin aklına takılan soruları yanıtladı.

 

Bakan Selçuk'tan satır başlıkları:

"Bir sonraki Pazartesi günü okullar açılacak mı sorusu soruluyor. Sağlık bakanlığı ve Bilim Kuruluyla koordineli şekilde çalışıyoruz. Koronavirüsün gidişatı konusunda çalışıyoruz. Ama bu belirsizlik herkesi rahatsız etse de hassasiyetle takip ediyoruz. Duruma göre ne gerekiyorsa yapacağız. Okulların açılmasıyla ilgili bir eksiğimiz yok. Şartlar uygun olsa yarın başlarız. Sınavlarla ilgili bütün senaryolarımız hazır. Her koşulda bütün şartlar için hazırlandı."

 

Tarih: 21-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum