içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Son dakika gelişmesi! Pakistan'da yolcu uçağı şehrin üstüne düştü

PAKİSTAN'da yolcu uçağı içindeki 107 yolcusuyla yerleşim yerinin üzerine düştü...

Son dakika gelişmesi! Pakistan'da yolcu uçağı şehrin üstüne düştü
Haberi Sesli Dinle

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait bir uçağının, Lahor-Karaçi seferini yaparken ülkenin Karaçi kenti yakınlarında bir yerleşim alanına düştüğü açıklandı. A320 Airbus modeli uçağın toplam 107 kişiyi taşıdığı ve Jinnah Uluslararası Havaalanı'na inmeyi planladığı belirtildi.

PAKİSTAN'da yolcu uçağı içindeki 107 yolcusuyla yerleşim yerinin üzerine düştü...

Pakistan'da Lahor-Karaçi seferini yapan bir yolcu uçağının Karaçi Havalimanı yakınlarında bir yerleşim alanına düştüğü bildirildi.

Dünya, Pakistan'dan gelen son dakika haberiyle sarsıldı.

Lahor-Karaçi seferini yapan ve toplam 107 kişiyi taşıyan A320 Airbus modelli yolcu uçağı, Karaçi kenti yakınlarında bir yerleşim alanına düştü.

 

YERLEŞİM ALANI HAVALİMANINA ÇOK YAKIN

Pakistan Uluslararası Havayolları'na (PIA) aiy uçağın yerel saatle 14:30'da Jinnah Uluslararası Havaalanı'na inmeyi planladığı belirtildi. Aşağıdaki görselde uçağın düştüğü yerleşim alanının haritadan görüntüsü yer alıyor. O karede, yerleşim alanlarının havalimanına ne kadar yakın olduğu görülüyor.

 

ORDU HAREKETE GEÇTİ

Pakistan Ordusu, arama-kurtarma operasyonlarına katılmak için, kaza yerine hızlı müdahale birimlerinin gönderildiğini duyurdu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde uçağın düştüğü bölgede birçok bina ve aracın hasar gördüğü, bölgeye itfaiyenin de ulaştığı görülüyor.

Tarih: 22-05-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum