içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Uluslararası IDUPEM'2022 başarıyla gerçekleşti

İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde Uluslararası Peyzaj Planlama ve Tasarım Araştırma Sempozyumu (IDUPEM'2022) çok sayıda bilim insanının katılımlarıyla gerçekleşti.

Uluslararası IDUPEM'2022 başarıyla gerçekleşti
Haberi Sesli Dinle

Uluslararası IDUPEM'2022 başarıyla gerçekleşti

İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde Uluslararası Peyzaj Planlama ve Tasarım Araştırma Sempozyumu (IDUPEM'2022) çok sayıda bilim insanının katılımlarıyla gerçekleşti.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından organize edilen Uluslararası Peyzaj Planlama ve Tasarım Araştırma Sempozyumu (IDUPEM'2022) 2-4 Aralık 2022 tarihleri arasında Konferans Salonu'nda başarıyla gerçekleşti. 

Sempozyuma ABD, Hindistan ve Türkiye’nin de dahil olduğu dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda konuşmacı bildiriyle katıldı.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper'in Sempozyum Onursal Başkanlığını yaptığı sempozyumda Prof. Dr Hakan Doygun Düzenleme Kurulu Başkanı, Doç. Dr Aslı Güneş Gölbey, Doç. Dr. Nurdan Erdoğan ve Doç. Dr. Birsen Kesgin Atak'ın Oturum Başkanı olarak görev aldı. 

Çok sayıda değerli konuşmacının konuk olduğu sempozyumda "İklim değişikliği ile ilgili çevre bilinci oluşmasında sanatsal üretim biçimi olarak enstalasyon" ve "Gece peyzajı kavramının İzmir Kültürpark örneğinde incelenmesi" konularından "Kentsel peyzaj yapısındaki değişimlerin peyzaj metrikler ile analizi: Karşıyaka ilçesi örneği" konularına kadar pek çok önemli konuşmaya yer verildi. 

Rektör Tunçsiper "Üniversitemizin yaptığı bu uluslararası çalışmadan son derece büyük mutluluk duydum. Bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz.Yurt dışından ve ülkemizden katılan değerli bilim insanlarına, sempozyumda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Üniversite olarak uluslararası bilimsel etkinliklerin çoğaltılması konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz." diye belirtti.

Tarih: 05-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum