içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yener Özkesen, 50 yıllık deneyimlerini kitaplaştırdı

Türk basın hayatında 50 yılı geride bırakan gazeteci Ahmet Yener Özkesen’in mesleki anılarından oluşan kitabı “İşte O Gazeteci” ilk baskısını yaptı.

Yener Özkesen, 50 yıllık deneyimlerini kitaplaştırdı
Haberi Sesli Dinle

Türk basın hayatında 50 yılı geride bırakan gazeteci Ahmet Yener Özkesen’in mesleki anılarından oluşan kitabı “İşte O Gazeteci” ilk baskısını yaptı.

 

İzmir Medya Platformu Üyesi ve aynı zamanda başkan yardımcısı, deneyimli Gazeteci Ahmet Yener Özkesen, 50 yıllık meslek hayatını kitaplaştırdı. Özkesen, “İşte O Gazeteci" isimli kitabının yeni yetişen gazetecilere bir örnek teşkil ederken aynı zamanda okuyucuya bu mesleğin görünmeyen yüzünü sunacağını dile getirdi.

 

Ekonomik Çözüm gazetesinin kurucusu olan, halen Ekonomik Gündem gazetesi imtiyaz sahibi olarak meslek hayatına aktif olarak devam eden, yarım asra yayılan güncel ve aktüel konularla harmanlanan, usta gazeteci Özkesen’in anılarından oluşan kitap,  hem tarihi bir vesika olarak hem de mesleki açıdan yol gösterici bir niteliğe sahip. Çok sayıda siyasetçinin ve tanınan kişilerin hiç duymadığınız anları ve olaylarının yer aldığı kitap, genç gazeteciler için de bir ders niteliğinde.

“Her insanın bir hikayesi vardır. Benim hayat hikayem gazetecilik kimliği ile şekillendi” diyen Ekonomik Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Yener ÖZKESEN, Türk basın tarihine 30 yıl damgasını vuran, toplumda iz bırakan Ege Ekspres Gazetesi'nin yaşamını da kaleme almış, yıllar öncesinin gazeteciliğiyle bugünün gazeteciliğini irdeleyen, Toplumun her kesiminden insanlara gazete ve gazetecilik hakkında görüş veren "Gönüllerdeki Gazete Ege Ekspres" kitabı da daha önce okuyucusuyla buluşmuştu.

Tarih: 19-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum