içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Korudağ Zeytin Çiftliği'nin,Yeni Sezon Ürünleri Raflardaki Yerini Aldı

Yüksek polifenol değeri, düşük asit oranı ve antioksidan kapasitesi başta olmak üzere faydalı besin değeri özellikleri ile zeytinyağı piyasasında ön plana çıkan Korudağ Zeytin Çiftliği’nin yeni sezon ürünleri raflardaki yerini aldı. Hasat sezonuna Eylül ayında başlayan Korudağ, Ekim ayı itibari ile yeni sezon ürünlerinin satışına başladı.

Korudağ Zeytin Çiftliği'nin,Yeni Sezon Ürünleri Raflardaki Yerini Aldı
Haberi Sesli Dinle

KORUDAĞ ZEYTİN ÇİFTLİĞİ’NİN,

YENİ SEZON ÜRÜNLERİ RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

Yüksek polifenol değeri, düşük asit oranı ve antioksidan kapasitesi başta olmak üzere faydalı besin değeri özellikleri ile zeytinyağı piyasasında ön plana çıkan Korudağ Zeytin Çiftliği’nin yeni sezon ürünleri raflardaki yerini aldı.

Hasat sezonuna Eylül ayında başlayan Korudağ, Ekim ayı itibari ile yeni sezon ürünlerinin satışına başladı.

Korudağ Zeytin Çiftliği Kurucusu Alican İper, “Ürünlerin besin değerlerinin yüksek kapasitede olması amacıyla, tamamen erken hasat yapıyoruz. Korudağ Zeytin Çiftliği olarak ürünlerimizi ön plana çıkaran büyük farklardan bir tanesi de üretim teknolojimiz, üretim esnasında zeytinin işlenme sürecini hızlandıran ekipmanlarımız sayesinde meyvenin içerisinde bulunan şekerin fermantasyonunu ve oluşabilecek alkil esterin olumsuz sonuçlarını engelleyerek üretim yapıyoruz” dedi.  

Tüketiciyi doğru ve eksiksiz bilgilendirmek amacı ile kurumsal web sitelerinde her yıl olduğu gibi bu sezonda ürünlerinin akredite kuruluşlar tarafından yapılan kapsamlı laboratuvar sonuçlarını müşterilerine açtıklarını belirten İper, “Müşterilerimiz, İzmir Alsancak’ta bulunan mağazamız veya www.korudag.com.tr adresinden ürünlerimize rahatça ulaşabilir” şeklinde konuştu.

Tarih: 18-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum