içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mulierum, Dubai Crypto Expo 2021'de En İyi Kripto Çözümü ödülünü aldı

Sosyal Medya kullanıcıları için Eşsiz Blockchain Teknolojisini sunan, Mulierum Dubai Crypto Expo 2021 'de En İyi Kripto Çözümü ödülüne (Best Crypto Solution Award ) layık görüldü.

Mulierum, Dubai Crypto Expo 2021'de En İyi Kripto Çözümü ödülünü aldı
Haberi Sesli Dinle

Mulierum, Dubai Crypto Expo 2021'de

En İyi Kripto Çözümü ödülünü aldı

Sosyal Medya kullanıcıları için Eşsiz Blockchain Teknolojisini sunan, Mulierum Dubai Crypto  Expo 2021 'de En İyi Kripto Çözümü ödülüne (Best Crypto Solution Award ) layık görüldü.

Sosyal medya Platformları ve kullanıcıları için yarattığı ödeme modülü ile mevcut hizmetlere yoğun rekabet vermeye ve kripto pazarında benzersiz bir yer sağlayan, Mulierum; Kripto dünyasının en önemli buluşma noktalarından birisi olarak kabul edilen Dubai'den ödülle döndü.

Mulierum Projesi, Dubai Crypto Expo 2021'de En İyi Kripto Çözümü ödülünü (Best Crypto Solution Award) alarak etkinlikteki sürpriz projelerden biri olarak öne çıktı. Uzman yatırımcılar tarafından yakın takibe alınan Mulierum Projesi, geliştirdiği sosyal medya modülü ile kripto dünyasında heyecanla karşılandı.

14-15 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte 200'yakın proje görücüye çıktı. 8000'den fazla yatırımcı ve profesyonelin ziyaret ettiği Crypto Expo Dubai bu alanda dünyadaki sayılı organizasyonlardan biri olarak kabul ediliyor.

Mulierum

Bugün kripto piyasası, her gün piyasaya sürülen sayısız madeni para ile aşırı kalabalık. Böyle bir senaryoda, yatırım yapmak için güvenilir bir madeni para bulmak ezici bir deneyim olabilir. Artan dolandırıcılık, güvenlik ihlalleri ve diğer suç faaliyetleri bu durumu daha da kötüleştiriyor.

Mulierum, tüm bu sorunları tedavi etmeyi ve yatırımcılara güvenli bir tesis sağlamayı amaçlıyor. Herhangi bir üçüncü tarafın müdahalesi olmadan hızlı ve uygun maliyetli finansal hizmetler sunar. Madeni para sahiplerini tüm işlemlerinden sorumlu tutmak için merkezi olmayan blok zinciri teknolojisini kullanır.

Platform, modern yatırımcıların taleplerine uygun DIVA'yı ortaya çıkarmak için teknolojiyi sosyal medya platformlarının çalışma prensipleriyle bütünleştiren uluslararası fikirli, genç ve dinamik bireylerden oluşan bir ekip tarafından geliştirilmiştir.

İlk imajı biraz yanıltıcı olabilir, bu da sadece sosyal medya kullanıcıları için yaratıldığı görünmesini sağlar, Ancak geliştiriciler, hizmetin herkese açık olduğunu ve küresel düzeyde kripto oyuncularının ihtiyaçlarını karşılayacağını resmi açıklamalarında açıkça belirttiler.  üstüne inşa edildiği Sosyal medya platformları ve kullanıcıları için var olan şeffaflık ilişkisi, yalnızca ek bir güvenlik katmanı işlevi görür ve etik zeminde değerlendirildiğinde bile onu daha özgün kılar.

Mulierum, kripto ticareti için eksiksiz bir pakettir. Farklı platformlarda ticaret ve eşleştirme için kullanılabilecek ana belirteci olarak DIVA'yı sunar. Sahipler ayrıca diğer havuzlar için likidite sağlayıcıları olarak ödül kazanabilecekler. Mulierum API'sini kullanarak kullanıcılar, optimum güvenlikle üçüncü taraf çözümlerle bağlantı kurabilir.

DIVA ayrıca, hizmeti başkalarına yönlendiren her üyeye bir komisyon vererek, kullanıcıların ücret ödemeden işlem yapmalarına ve topluluğu büyütmelerine olanak tanıyan ücretsiz bir eşik marjı sunacak. Mulierum yola çıkarken yaratıcı ekibi tarafından geliştirilmekte olan mobil uygulama olarak da sunulacak olan Mulierum cüzdanı başlatmayı ve düğüm satışları ve kripto tarayıcılar gibi diğer teknolojik gelişmeleri tanıtmayı planlıyor.

Geliştirici ekibin vizyonu, kripto ticaretinin önündeki engelleri aşan ve ekonomik kötülüklere karşı bağışık bir hizmet sunan bir platform oluşturmaktır. Mulierum ekosistemi, genellikle dijital finansal ortamdaki yasa dışı uygulamalardan korkan ve kripto para birimine yatırım yaparken bir adım geri çeken küçük yatırımcılar için bir destek yastığı görevi görecek. Mulierum bu konuya yaklaşımı çok açık. Mulierum, yasalarla yasaklanmış işlerde yer alan ve bunu deneyen kişilere izin vermeyecek.

Mulierum, tüm kullanıcılarına önemli veri güvenliği sağlamayı taahhüt eder ve dijital ticaret alanında anonimliklerini korur. Tüm etkileyici özellikleri ve ahlaki desteği ile kripto para piyasasında devrim yaratması ve gelecek hizmetler için daha yüksek standartlar belirlemesi bekleniyor.

Tarih: 04-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum